Hej i höstens alla färger!

Nu är vi igång igen med att ta emot grupper både stora och små i vårt vackra hus och trädgård som båda är byggnadsminne i Strängnäs  Vi har samma koncept som tidigare men kan också skräddarsy efter ditt behov. Nu finns inte Gösta mer och kan sjunga för oss men minnet av honom lever starkt här i huset.

Klasse Möllberg känd från Banana electric band  är en strålande artist och en god vän sedan många år till familjen bosatt här i Strängnäs han har under hösten spelat sjungit och underhållit allt från Gösta, EvertTaube och många av våra svenska artister. Ett samarbete som fungerar väldigt bra vi har också en duo med min systerdotter som vuxit upp med Göstas musik och en gitarrist som spelat mycket med Gösta så det ska alltid finnas underhållning till kaffet. Vi fortsätter vårt samarbete med Megs Kök där det även kommer finnas möjligheter att få en strålande god jultallrik om ni vill komma framåt jul. Vårt hus är ett riktigt julhus det blir lite Fanny och Alexander och vi brukar ha en vacker utställning med gamla julsaker även Gula Industrihuset är julpyntat och med flera fina julutställningar. Flera recept ur vår julbok kommer då att serveras.

Vi lägger alltid ut vad vi har på gång i sociala medier. Varmt välkomna att höra av er till mig Lena via mail eller telefon. Våren brukar snabbt bli fullbokad eftersom trädgården med sitt vackra växthus och många exotiska träd och blommor är så härligt att se. Men vi tar emot året om och det finns alltid något som är lite extra spännande att se. Både våra lokaler och huset är stora så inga problem att få plats.

För mer information kontakta mig per telefon eller e-post.

lena@linderholm.se